Catrice Check & Tweed Velvet Lip Colour

IMG_0474

Ik twijfelde een tijdje of ik deze zou kopen. Ik vond de kleur prachtig, maar ik was bang dat hij heel erg snel op zou gaan. Uiteindelijk heb ik hem toch gekocht. Een supermooie herfstkleur, een hele grote trend op het moment. Ik heb het over de Catrice Velvet Lip Colour in de kleur C03 Brit Chick. Deze lipstick is van de Check & Tweed collectie. Een hele gave collectie, met veel leuke dingen. Ik vond deze lipstick het leukst, want deze kleur zie je niet heel vaak. Benieuwd? Lees dan snel verder!

IMG_0540

IMG_0542

Op de dop zie het ruiten patroontje, waar de naam van de collectie ook geïnspireerd op is. Heel leuk, want het is een echte herfsttrend.

Het is een kleine verpakking voor een lipstick. Je zou eerst denken dat het een eyeliner is, door de lange en dunne verpakking. Het is ook maar 1 gram aan lipstick, dus hij zal zeker snel opgaan.

IMG_0502

IMG_0504

De kleur is prachtig! Het is de perfecte bruin tint voor deze herfst en hij voelt ook nog eens heel erg zacht aan op je lippen. Hij is heel creamy, en daardoor glijdt hij heel makkelijk over je lippen.

IMG_0523

IMG_0536

 

Je moet echt van de kleur houden, want hij is best wel bijzonder. Waarschijnlijk komt hij nog heel vaak terug, omdat het echt een kleur is van dit moment!

Catrice Check & Tweed Velvet Lip Colour kost 3,39 euro en is tot eind oktober te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Advertenties

Een reactie op “Catrice Check & Tweed Velvet Lip Colour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s